Sistem Desktop PC Serioux Powered by ASUS cu Monitor Gaming LED TN Dell - pachet cu pret redus

 DESKTOP PC SI MONITOR - pachet avantajos

Daca e vremea sa iti schimbi calculatorul, pachetul de mai jos ofera o solutie buna, un desktop pc cu sistem de operare si placa video Asus si un monitor perfect compatibil:

Sistem Desktop PC Serioux Powered by ASUS cu procesor AMD Ryzen™ 3 3200G pana la 4.0GHz, 8GB DDR4, 240GB SSD, Radeon™ Vega 8, No OS

Placa de baza ASUS

ASUS este de mai bine de zece ani consecutivi principalul producator de placi de baza din lume, fiind complet dedicat inovatiei si performantelor. De asemenea, este producatorul cel mai premiat al celor mai bune placi, construite pe patru principii centrale – cele mai bine vandute, usor de folosit, stabile si de incredere. Cu peste 500 de milioane de placi de baza vandute in intreaga lume incepand cu 1989, ASUS este marca in care poti avea incredere.

Placa video ASUS
ASUS este producatorul #1 de placi video la nivel mondial, fiind singura companie ce ofera Tehnologia Auto-Extreme – un proces de productie automatizat in proportie de 100% pentru a oferi cea mai buna fiabilitate. Oferind numeroase tehnologii de racire exclusive, precum si aplicatii software cu un design foarte intuitiv, placile video ASUS fac posibile experiente de exceptie in jocuri, pentru mai multa adrenalina, mai multa distractie si mai multe victorii.
Un nou standard pentru performanta si eficienta
Arhitectura AMD de inalta performanta x86 "Zen" ofera o imbunatatire de 52% in IPC peste generatia anterioara AMD, cu un consum redus.
Procesare avansata
Procesoarele revolutionare AMD Ryzen sunt concepute pentru a va aduce experienta si tehnologia de ultima generatie atunci cand lucrati sau va jucati.
Pure Power
Cu ajutorul senzorilor sofisticati, procesorul poate functiona rece si silentios.
Controlul adaptiv optimizeaza consumul de putere pentru orice sarcina. Astfel, se reduc consumul de energie, caldura generata si sistemul este mai silentios.

Monitorul recomandat si cel mai des asociat cu acest desktop pc este:

Monitor Gaming LED TN Dell 23.8", Full HD, 1ms, 144Hz, FreeSync, DisplayPort, HDMI, Pivot, Negru

Timpul de raspuns de 1ms si rata de reimprospatare de 144Hz ofera o experienta lina, neintrerupta. Schimbarile rapide de culoare ale pixelilor elimina neclaritatea miscarii 

Reglarea inaltimii si inclinarii va permite sa jucati confortabil pentru perioade indelungate.
Optiuni de conectare - Porturi si sloturi:
1. Conector de alimentare 
2. Slot de blocare de securitate 
3. Caracteristica blocare stand 
4. Port HDMI (HDMI 1) 
5. Port HDMI (HDMI 2) 
6. DisplayPort 
7. Cabluri de iesire pentru casti incluse: cablu HDMI, Cablu de alimentare

VEZI DETALII pentru Monitor Gaming LED TN Dell 23.8"

ZILE DE REDUCERI - VEZI OFERTA EMAG - de unde va aduc promotiile ca afiliat!

Daca v-a placut articolul meu, va invit sa urmariti si pagina de facebook SmartInsert 


Comentarii

Postări populare