Cabluri de incarcare si de date, multiple capete, la priza si magnetice

Cautam cabluri de incarcare telefoane

Mai nou, avem nevoie de diferite cabluri de incarcare, si, ca sa nu umblam cu o multime de cabluri dupa noi, solutia ar adaptoarele - un singur cablu si cateva adaptoare mici si utile.

Am 3 astfel de seturi, extrem de utile si imbunatatite:

Adaptor cablu incarcare si date magnetic din USB Type-C in Apple Lightning, micro USB, fast charging

Cel mai util accesoriu pentru cablul de incarcare. Convertor 3 in 1 magnetic adapteaza orice telefon mobil si o gama larga de device-uri, de dimensiuni reduse, usor de transportat, fara incurcaturi, excelent pentru calatorii.

Se monteaza usor pe orice cablu si are un magnet puternic care permite tranzitia usoara intre capete. Permite conectarea si deconectarea telefonului cu o singura mana.
Material din aliaj de inalta calitate care permite incarcare rapida si transfer de date cu protectie de scurt circuit integrata si cu lumina LED ambientala.

Are 2 capete de incarcare compatibile cu Apple X / 11 / 12 / Pro / Max si precedentele, Samsung S7 / S8 / S9 / S10 / Note / J7, LG, HTC, Huawei si majoritatea smartphone-urilor Android, cat si o gama variata de device-uri.

Cutie cablu de incarcare adaptor 3 in 1 magnetic cu suport micro USB, Apple Lightning, USB-C, fast charging, retractabil


Acest produs beneficiaza de cel mai nou design pentru cablu de incarcare 3 in 1 magnetic, retractabil, de dimensiuni reduse, usor de transportat, fara incurcaturi, excelent pentru calatorii.

Produsul are un suport magnetic puternic care permite depozitarea convenabila in interiorul carcasei a celor 3 capete magnetice, care permite tranzitia usoara intre capete.

Cablul este rezistent si greu de incurcat, retractabil cu praguri de lungime reglabile pana la 1 metru.

Material din aliaj de inalta calitate care permite incarcare rapida cu protectie de scurt circuit integrata si cu lumina LED ambientala.

Are 3 capete de incarcare compatibile cu Apple X / 11 / 12 / Pro / Max si precedentele, Samsung S7 / S8 / S9 / S10 / Note / J7, LG, HTC, Huawei si majoritatea smartphone-urilor Android.


Cablu de date si incarcare rapida magnetic 540, 3in1 USB-C, Micro-USB, Lightning, Greenport 3.0 A , 2M Led, Negru


Design inovator: DESIGN 3-IN-1 CU ADAPTORI MAGNETICI INTERSCHIMBABILI: Designul universal 3-in-1 permite unui cablu sa fie compatibil cu conexiunile Type-C, Lightning si Micro-USB. Fiecare cablu vine cu 3 adaptoare / conectori magnetici pe care ii puteti comuta pentru a va conecta la diferite dispozitive

Rotire la 540 °: Lungimi disponibile de 1 sau 2 Metri pentru a va asigura ca aveti lungimea potrivita pentru fiecare situatie. Rotatia de 540 ° permite varful adaptorului sa se roteasca la 360 °, iar capul sa se indoaie la 180 ° permitand sa gasiti unghiul potrivit pentru fiecare ocazie, de la tinerea dispozitivului in timp ce va jucati/ trimiteti mesaje text / navigati pe web sau incarcati telefonul pe birou sau in interiorul masinii tale.
Incarcare rapida:INCARCARE RAPIDA cu 3 amperi SI TRANSMISIE DE DATE / SINCRONIZARE: Fiecare cablu magnetic accepta incarcare rapida QC 2.0 / 3.0 cu protectie la supraincalzire. Ofera incarcare extrem de eficienta pentru dispozitive. Transmite / sincronizeaza date cu o viteza de pana la 480 Mbps. Incarcarea si sincronizarea datelor sunt compatibile cu cele mai recente dispozitive care au conectori de tip C si micro-USB
Durabilitate: Cablul de incarcare din metal din aluminiu aerospatial, actualizat pentru 2021, cuexterior din nailon impletit are acum grosimea de 3,5 mm. Conceput pentru a fi durabil si extrem de rezistent la despicare / rupere, cu o durata de viata de peste 11.000 de indoiri.
Interfata rezistenta la praf: Introduceti adaptorul magnetic in interfata de incarcare a telefonului mobil fara a scoate adaptorul magnetic dupa incarcare, ceea ce poate reduce uzura conectorului si preveni praful, prelungind astfel durata de viata a dispozitivului.
Super magnetic: Cablul magnetic de incarcare este suficient de puternic pentru a suporta greutatea telefonului  si poate preveni caderea dispozitivului si provocarea de daune. Poate fi incarcat cu o singura mana in timp ce conduceti. Foarte convenabil.

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Daca ati gasit ceva interesant in articolul meu, va invit sa urmariti si pagina de facebook SmartInsert 

Comentarii

Postări populare