Black Friday 2021 - MONITOARE

3 MONITOARE - Samsung, BenQ, Dell 

In toata nebunia acestor vremuri, nu uitam sa ne mai deconectam, sa ne cumparam lucruri pe care ni le dorim.

Speram cu totii sa vina un Black Friday profitabil.

Am scos dintr-o oferta, 3 modele de monitoare, pe care le puteti vedea ceva mai jos.

Promotia completa vine de la evoMAG - unde sunt afiliat.



Monitor IPS LED Samsung 24" 

LS24A400VEUXEN, Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, DisplayPort, Camera Web, Boxe, Pivot, 75 Hz (Negru)
Cu o camera web si un microfon incorporat in partea de sus a ecranului. De asemena, in partea de jos a ecranului, pe laterale, are difuzoare incorporate.
Cand camera web nu este necesara, pur si simplu impinge-o in jos, in monitor, pentru a o ascunde.
Poate fi inclinat si rotit, astfel incat ecranul sa fie pe orizontala sau pe verticala.
Optiuni de conectivitate (1xD-sub, 1xDP, 1x HDMI, 2xUSB Hub)

Monitor Gaming TN LED BenQ 27" GL2780

Full HD (1920 x 1080), VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Boxe, 75 Hz, 1 ms (Negru)
Timp de raspuns de 1ms GTG, rata de refresh de 75Hz, raport dinamic si conectivitate HDMI, Monitorul de jocuri LED BenQ GL2780 ofera fiecare detaliu de imagine cu cea mai buna acuratete si calitate. In completarea tehnologiei exclusive BenQ, Eye-Care, cu tehnologiile inovatoare "Low Blue Light" si "Flicker-Free" - pentru un confort extins de vizionare, vine acum si ultima tehnologie din industrie, tehnologia "Brightness Intelligence" - care ofera detalii rafinate in orice situatie de iluminare ambientala. De asemenea, dispune de doua noi moduri : ePaper si ColorWeakness. Avand combinatia ideala, LED + TN, GL2780 ofera un nou nivel de placere vizuala, avand culori autentice, un negru profund, contrast mai mare si detalii evidentiate.
Timpul de raspuns ultra-rapid si rata de refresh de 60/75Hz, elimina imaginile sacadate in cazul jocurilor cu actiune rapida. Tranzitiile cadrelor vor fi cursive, fara nici o intarzaiere sau "ghosting", pentru jocuri imersive si divertisment video de exceptie. *portul HDMI suporta o rata de refresh de 75Hz
- Difuzoarele integrate
Monitoarele BenQ cu tehnologiile "Eye-Care" sunt certificate de catre TÜV Rheinland, lider mondial in certificarea tehnica si de siguranta pentru utilizator. Aceasta autoritate globala, TÜV Rheinland, certifica ca acest monitor BenQ, este cu adevarat prietenos cu ochiul uman. Fiind prima marca de pe glob care a introdus tehnologia "Eye-Care", BenQ se angajeaza sa protejeze sanatatea utilizatorilor, fara a face vreun rabat de la calitatea vizionarii, monitorizand atent si permanent liniile de productie.

Monitor VA LED Dell 27" SE2722H

Full HD (1920 x 1080), VGA, HDMI, 75 Hz (Negru)
-  afisaj de 27” cu cadru subtire si rezolutie Full HD, dotat cu procesor AMD FreeSyncTM, cu timp de - - raspuns rapid si rata de reimprospatare de 75 Hz
- raport de ecran-corp imbunatatit
Robust si compact:  monitor cu amprenta redusa.
Conector de alimentare | 2. Port HDMI | 3. Port VGA;

Articol realizat ca afiliat evoMAG!

Pagina de facebook dedicata Smartinsert

Comentarii

Postări populare