Detectoare de GAZ si MONOXID de CARBON

Detectoare de GAZ si MONOXID de CARBON - MUST HAVE

E util sa ai detector de gaz si de monoxid de carbon - cu atat mai mult in perioada rece, cand, in afara de utilizarea aragazului pentru gatit, punem in functiune si centrala termica, pentru incalzire - insa un detector e util mereu, ca sa iti protejezi familia de orice eveniment neplacut.

Am ales 4 Detectoare de GAZ si MONOXID de CARBON - MUST HAVE dintr-o oferta bogata, pe care o puteti studia AICI!

DETECTOR DE GAZ METAN SI MONOXID DE CARBON PRIMATECH PREVENT [D] 1DPRD1KM22XA

Primatech Prevent [d] este un detector inalt specializat cu senzor electrochimic pentru masurarea nivelurilor scazute de monoxid de carbon si senzor semiconductor pentru detectarea scaparilor de gaz metan. Este rezistent la alarme false cauzate de factori contaminanti din locuinta ta si are in componenta un sistem de autodiagnostic pentru verificarea bunei functionari a detectorului. In stare de alarma furnizeaza un semnal vizual (lumina rosie) si un semnal acustic (buzzer). Prevent [d] este certificat Kitemark de catre British Standards Institution la BS EN 50194-1:2009 si BS EN 50291-1:2010.

DETECTOR DE GAZ METAN SI MONOXID DE CARBON PRIMATECH SECOR 1000 / 230V
Detectorul Primatech SECOR 1000 este proiectat sa detecteze nivele periculoase de gaz metan si monoxid de carbon. Detectorul de gaz metan si monoxid de carbon Primatech SECOR 1000 se poate instala pe tavan, la minim 30 cm de perete sau pe perete, la 15 - 30 cm sub tavan.
Primatech SECOR 1000 asigura dubla protectie: la scurgerile accidentale de gaz metan si impotriva intoxicatiei cu monoxid de carbon.
Compatibilitate mare cu alte sisteme de alarma, usor de instalat si intretinut, cu alarma vizuala si auditiva.

Detector de gaz metan si monoxid de carbon Primatech Secor 2000
Detectorul de gaz metan si monoxid de carbon Primatech SECOR 2000 ofera posibilitatea unei conectari usoare, prin simpla conectare a stecherului la retea si a electrovalvei la conectorul extern. Senzorul asigura dubla protectie: la scurgerile accidentale de gaz metan si impotriva intoxicatiei cu monoxid de carbon. Proiectat si fabricat conform standardului EN 50194 pentru gaz metan si standardului EN 50291 pentru monoxid de carbon.
- Varianta cu conector extern: caracterizata de o montare foarte simpla, detectorul se conecteaza la retea prin cablul de alimentare iar electrovalva se conecteaza la conectorul extern. In acest caz se monteaza un singur detector pe electrovalva.
- Varianta extensibila: conexiunile se fac la conectorii interni de pe circuitul de baza din interiorul detectorului, caz in care se pot monta in paralel mai multe detectoare pe aceeasi electrovalva.
In stare de alarma furnizeaza un semnal vizual (LED rosu pt alarma monoxid de carbon si LED galben pt alarma gaz metan) si un semnal acustic (buzzer). Dotat cu butonul de Test/Reset cu dubla functie: testare periodica a functionarii detectorului si intreruperea starii de alarma cand detectorul alarmeaza.

SISTEM DE SIGURANTA PENTRU GAZ METAN SI MONOXID DE CARBON PRIMATECH PREVENT D[S] 2PDS21002SOB
Sistemul Primatech Prevent [d]s este compus dintr-un detector de gaz metan si monoxid de carbon Prevent [d] si o electrovalva Elektrogas de 1" OT. Prin detectia gazului metan, atentioneaza in momentul in care nivelul de scapari de gaze atinge concentratia de 9% din LIE (limita inferioara de explozie). De asemenea, sistemul atentioneaza prin semnale vizuale si acustice existenta unei acumulari de monoxid de carbon. Prin legarea la electrovalva necesara pentru fiecare instalatie de gaze, evita acumularea de gaze intr-un spatiu închis si, implicit, o eventuala deflagratie. Prevent [d]s este un sistem de siguranta complet si complex, care ar trebui sa existe in fiecare locuinta.
MERGI IN MAGAZIN!

VEZI ALTE DETECTOARE DE GAZ SI MONOXID DE CARBON!

Articol realizat ca afiliat SPY-SHOP!

Pagina de facebook dedicata Smartinsert!

Comentarii

Postări populare