TABLETE CU PRET REDUS - Oferta de BLACK FRIDAY

TABLETE CU PRETURI DE LA 230 LEI 

Desi avem calculatoare, laptopuri si smartphone-uri, totusi tabletele au locul lor - poti sa le transporti mai usor decat laptopul, poti sa citesti, sa vezi filme si videouri mai bine decat pe telefon, poti sa faci lectii oriunde ai merge - asa ca epoca tabletelor nu a apus, ba chiar s-a imbunatatit.

Mai jos vedeti 2 modele de tablete cu preturi reduse - o oferta de Black Friday - care se mentine pana la sfarsitul lunii noiembrie (desi stocurile sunt limitate, deci unele produse pot sa se epuizeze) - oferta vine de la FLANCO - unde sunt afiliat - unul dintre primele magazine de produse IT si electrocasnice romanesc, de dupa Revolutie!

Tableta Lenovo Yoga Tab 13 YT-K606F, 13", 128GB, 8GB RAM, Wi-Fi, Shadow Black

PRET REDUS CU 800 LEI - pret de BLACK FRIDAY - VEZI DETALII!

Ridicati, agatati si inclinati tableta cu un suport de otel inoxidabil, pentru a simti drama si tensiunea filmelor si emisiunilor dumneavoastra preferate la o calitate uimitoare a imaginii 2K prin Dolby Vision. Va veti bucura de paleta completa de culori sRGB ore in sir cu protectie pentru ingrijirea ochilor certificata TÜV, care elimina nivelurile daunatoare de lumina albastra.
Yoga Tab 13 este, de asemenea, certificat de streaming Netflix HD.


Imagine mai mare si mai buna.
Cu un corp elegant, din metal, cu un profil ultrasubtire, de doar 6,9 mm, ofera designul reprezentativ al tabletei Samsung, in Gray, Silver si Pink Gold, subliniind farmecul sau caracteristic.
Imbunatateste-ti experienta de divertisment, in timp ce boxele cvadruple, alimentate de sunetul surround Dolby Atmos, dezvaluie fiecare detaliu al sunetului, cu o claritate si o profunzime exceptionale. Creat pentru a oferi captivare din mers, Galaxy Tab A8 deschide un univers coplesitor de continut, jocuri si activitati pe care tinerii le adora.
Profiti la maximum de experienta imbunatatita Samsung, cu mai multe ferestre. Pe Galaxy Tab A8, poti imparti ecranul in jumatate si poti face doua lucruri deodata. Poti ajusta focalizarea ferestrei dupa cum este necesar, cu o simpla miscare de glisare si plasare, poti partaja continut intre aplicatii si chiar glisa si plasa o notificare.
VEZI TOATE SPECIFICATIILE PENTRU Tableta Samsung Galaxy Tab A8, 10.5", Octa Core, 32GB, 3GB RAM, 4G LTE, Pink Gold

VEZI OFERTA LA TABLETE - PRETURI REDUSE DE BLACK FRIDAY pana la SFARSITUL LUNII NOIEMBRIE!

Pagina de facebook dedicata Smartinsert!

Comentarii

Postări populare