OFERTA: 2 laptopuri AMD Ryzen™ 7

 ASUS Zenbook 14 UM425QA cu procesor AMD Ryzen™ 7 si Laptop Microsoft Surface 4 cu procesor AMD Ryzen™ 7

Am ales sa va prezint 2 ultrabook-uri care pot sa satisfaca majoritatea cerintelor necesare pentru un laptop: puternice, dimensiuni reduse, silentioase, performante ridicate, baterie care tine mult, incarcare rapida, HDMI,USB-C, USB Tip-A si cititor carduri MicroSD, si design ultramodern.

Iata-le:

Laptop ultraportabil ASUS Zenbook 14 UM425QA cu procesor AMD Ryzen™ 7 5800H pana la 4.40 GHz, 14”, Full HD, IPS, 16GB, 1TB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD, AMD Radeon™ Vega 7 Graphics, Windows 11 Home

Sistemul extraordinar de atragator ZenBook 14 este mai portabil ca niciodata. 
Este mai subtire, mai usor si incredibil de compact, dar include HDMI,USB-C, USB Tip-A si cititor carduri MicroSD pentru versatilitate de neegalat. Construit pentru a oferi performante foarte ridicate, ZenBook 14 este alegerea perfecta pentru a oferi performante foarte ridicate, ZenBook 14 este alegerea perfecta pentru un stil de viata foarte mobil, fara efort.
Este cel mai subtire laptop de 14 inci din lume dotat cu un set complet de optiuni de conectivitate1 — inclusiv HDMI si USB Tip-A 
Datorita autonomiei incredibile a modelului ZenBook 14 nu este o problema sa calatoresti fara sa ai un incarcator la indemana. Atunci cand trebuie sa reincarci bateria, functia sa de incarcare rapida poate reincarca bateria pana la 60% in doar 49 de minute

Cele mai recente procesoare AMD Ryzen implementate modelului ZenBook 14 ofera performante imbunatatite, ajutandu-l sa se achite cu succes de toate sarcinile de utilizare, indiferent ca este vorba despre productivitate sau divertisment, si sunt insotite de noua solutie de grafica integrata Intel Iris® Xe pentru experiente de utilizare extraordinare. ZenBook 14 mai include de asemenea unitati SSD ultra-rapide PCIe® 3.0 x4 si cea mai recenta tehnologie Intel WiFi 6 cu Gig+ (802.11ax) pentru performante superbe.
ZenBook 14 respecta standardele militare foarte exigente MIL-STD-810G create de armata Statelor Unite in ceea ce priveste fiabilitatea si durabilitatea. 
Incercarile constau intr-un regim de testare deosebit de exigent ce include teste extinse de functionare in conditii de mediu ostile, teste de rezistenta la cadere cu sistemul pornit si teste de functionare la valori extreme de altitudine si temperatura.
ZenBook 14 a trecut de asemenea cu succes testele interne de calitate concepute pentru laptopurile ASUS, ce depasesc cu mult standardele din industrie.


Laptop Microsoft Surface 4 cu procesor AMD Ryzen™ 7 4980U pana la 4.40 GHz, 15inch, 8GB, 256GB, Windows 11 Home

Surface Laptop 4 pentru business
Putere mai mare pentru multitasking si viteza cu 70 % mai ridicata decat generatia anterioara, autonomie extinsa a bateriei si un design elegant, ultrasubtire, intr-un laptop profesional cu greutate redusa.
Autonomie suficienta pentru o zi intreaga de apeluri video si de utilizare a aplicatiilor esentiale. (Pana la 19 ore pe Surface Laptop 4 de 13,5” cu procesor AMD Ryzen™ 5 Microsoft Surface Edition.)
Unitate SSD amovibila (poate fi scoasa)
Mai multa putere pentru multitasking, alimentata de procesoarele Intel® Core™ din a 11-a generatie sau AMD Ryzen™ Microsoft Surface Edition dedicate.
Faceti mai multe lucruri cu un ecran tactil si un raport al ecranului de 3:2 care va permite sa profitati la maximum de aplicatiile Microsoft 365
Deschideti capacul si reluati mai rapid lucrul cu functia Pornire instantanee. 
Conectati-va in siguranta cu functia de recunoastere faciala Windows Hello.
Tastati rapid si precis cu tastele cu raspuns rapid si iluminare de fundal. Permiteti laptopului sa isi refaca fortele cu Incarcarea rapida. Si conectati toate perifericele, indiferent daca este vorba despre un USB-C pentru incarcare sau transfer de date sau despre extinderea afisajului cu doua monitoare 4K cu Surface Dock 2. Reluati rapid lucrul cu o balama atat de sensibila incat va permite sa ridicati capacul cu un sigur deget.

Extrem de silentios
Lucrati intreaga zi, cu tastele rapide, cu o cursa confortabila, viteza ridicata de raspuns, acuratete de tastare si iluminare de fundal si navigati cu usurinta cu ajutorul trackpadului de mari dimensiuni, din sticla.

Articol realizat ca afiliat eMAG!

Pagina de facebook dedicata Smartinsert!

Comentarii

Postări populare