Samsung Galaxy S22 Ultra, 128GB, 8GB RAM, 5G - exceptional

Smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Phantom Black

Un smartphone de la Samsung, de exceptie!
Foarte bine conceput si cu foarte multe calitati care il fac un produs calitativ: suficient spatiu pentru poze - si face niste poze ca un aparat foto.
Iar acel pen (creion) pe care il are Samsung - te ajuta foarte mult sa ai precizie si dexteritate pe ecran, acesta fiind un accesoriu specific tabletelor si telefoanelor Samsung.

Acest smartphone Galaxy S22 Ultra este dotat cu cele mai puternice caracteristici Note.
Camera pentru Nightography
O baterie pentru intreaga zi
S Pen incorporat
Primul Galaxy S cu S Pen incorporat - scoate-l din partea de jos a telefonului pentru a scrie, a schita sau a controla telefonul. 
Scrii de mana cu ajutorul S Pen in Note, iar programul iti transforma scrisul in unul de tipar, citet.
Cel mai rapid cip utilizat pe Galaxy
Cipul de 4 nm isi foloseste puterea de clasa mondiala la nivelul fiecarui aspect al telefonului, rezultand fotografii nocturne epice, fotografii incredibil de clare de la zi la noapte.
Ecranul are un afisaj dinamic AMOLED 2X cu Vision Booster care face ca ecranul sa fie atat de luminos incat sa poti vedea pe ecran chiar si cand e soare puternic afara.

Un telefon Galaxy foarte rezistent

Cadrul din Armor Aluminum lustruit actioneaza ca o armura, iar partea din fata si cea din spate sunt echipate cu sticla Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Si atat Galaxy S22 Ultra, cat si S Pen sunt evaluate IP68.

 Primul smartphone echipat cu Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Ecranul frontal si panoul posterior sunt echipate cu Corning® Gorilla® Glass Victus®+, care rezista mai bine la caderi si ofera o rezistenta puternica la zgarieturi.

Cel mai puternic cadru din aluminiu. De la structura interioara pana la partile exterioare lustruite, fiecare telefon Galaxy S22 Ultra este sustinut de un cadru din aluminiu Armor extrem de puternic. Este mai durabil si protejeaza ca o armura.

Construit sa reziste la contactul cu apa. Evaluarea IP68 inseamna ca telefonul si stiloul S Pen sunt concepute sa reziste la apa si praf, indiferent daca iti faci notitele post-cardio sau te-a prins ploaia.

CAMERA GALAXY PRO-GRADE
Cu senzorii cu numar extrem de ridicat de pixeli si pixelii care isi schimba forma, acest telefon dispune de cea mai avansata camera profesionala de pana acum, oferind puterea unui kit profesional intr-un singur dispozitiv portabil. Fa fotografii noaptea, fara sa sacrifici calitatea.

Au refacut hardware-ul si software-ul camerei profesionale si ne prezinta cea mai stralucita inovatie — Nightography. Obtine imagini mai calitative noaptea gratie senzorului cu numar mare de pixeli care capteaza mai multa lumina, cu nivel minim de zgomot, pentru iluminare tip platou de filmare, iar Super Clear Glass & Lens atenueaza efectul de reflexie al lentilelor pentru cadre clare si luminoase.

Camera de inalta rezolutie de 108 MP are o superputere: senzorul lor cu cel mai mare numar de pixeli de pana acum. Poate detecta iluminarea scazuta si isi poate uni megapixelii, creand blocuri de noua pixeli pentru a mari dimensiunea, iar pixelii rezultati de 2,4 μm atrag multa lumina. Pe de alta parte, procesarea cu zgomot redus ajuta la eliminarea granulatiei, pentru obtinerea unei imagini clare si detaliate in intuneric.

Sticla Super Clear acopera camera de pe spate, iar camera Wide-Angle este echipata cu un obiectiv Super Clear — ambele dispunand de un invelis cu nanoparticule exclusiv, cu reflexie ultraredusa. Sticla si obiectivul special proiectate ajuta la diminuarea efectului de reflexie al obiectivului atunci cand faci fotografii, chiar si pe intuneric.

Zoom 100x. 100% epic
Distribuie rapid videoclipuri - Hyperfast 5G ofera viteze incredibile de descarcare si incarcare
Chiar si Wi-Fi este mai rapid - Partajeaza si difuzeaza cu un decalaj minim. Wi-Fi 6E poate accesa noi benzi de 6 GHz pentru o conexiune de 2 ori mai rapida si consecventā, chiar si intr-un hotspot public.

Smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Phantom Black este un telefon care merita luat in seama daca doriti un android bun - VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Vandut de eMAG - unde sunt afiliat!

Pagina de facebook dedicata Smartinsert!

Comentarii

Postări populare