Televizor LG OLED Smart, 4K Ultra HD, 100Hz

Televizor cu tehnologie de utlima generatie LG OLED Smart, 4K Ultra HD, 100Hz

Sunt disponibile cu diagonale de la 139 cm la 245 cm.

Frumoase, stralucitoare si extrem de elegante - cand vezi si atingi un astfel de televizor, ramai fermecat de senzatia pe care ti-o ofera - extrem de subtiri, extrem de fine la atingere, arata spectaculos!

SMART-TV-uri LG OLED Smart, 4K Ultra HD, 100Hz

Intensificarea culorilor pline de viata prin pixelii auto-iluminati LG OLED. Cu ajutorul procesorului α9 Gen 5 AI, Brightness Booster Max duce rafinamentul la nivelul urmator, oferind cu pana la 30%2 mai multa luminozitate. Acum, efectele vizuale sunt mai accentuate cu o eficienta superioara a luminii.
Un nou eveniment important in constructia afisajului ultra-subtire. Nu numai ca LG OLED G2 se incastreaza perfect pe perete5,6,7, dar designul sau perfect intruchipeaza minimalismul. Cand este oprit, sunt afisate imagini de arta cu texturi si culori ultra-realiste.
Este extrem de subtire, cat un smartphone!

Gata pentru seara de filme: totul este pregatit pentru vizionare in serie. Gasiti aproape orice continut va doriti in aplicatiile disponibile cu redare in flux. Cu Netflix6, Disney+7, Amazon Prime8, Apple TV+9 si HBO Max10, va bucurati constant de continut captivant.
Procesorul α9 Gen 5 AI Processor remixeaza sunetul pe 2 canale in sunet pe 7.1.2 canale. Traiti actiunea si haosul din jurul dvs. ca si ati fi personajul principal al filmului.
Dolby Vision IQ si Dolby Atmos isi dau intalnire pentru o imersiune de senzatie. Utilizand procesorul α9 Gen 5 AI de la LG, Dolby Vision IQ cu Precision Detail adauga o profunzime extraordinara si evidentiaza texturile subtile.
VEZI TOATE SPECIFICATIILE pentru SMART-TV-urile LG OLED Smart, 4K Ultra HD, 100Hz

Articol prezentat ca afiliat eMAG!

Pagina de facebook dedicata Smartinsert!

Comentarii

Postări populare