3 ANI GARANTIE - Monitoare Fujitsu 22 - 24 inch LED, FHD - de la 168 Lei + TVA

MONITOARE FUJITSU - monitoare fiabile, performante și versatile

MONITOARELE FUJITSU prezentate mai jos sunt o alegere excelentă pentru profesioniștii din diverse domenii care caută un monitor fiabil, performant și versatil, capabil să satisfacă cerințele lor de lucru și să îmbunătățească eficiența și confortul în timpul utilizării zilnice.

De la proiectare CAD cu efect obositor asupra ochilor, prin corespondenta ocazionala si prin jocuri pline de culori vibrante pana la filme si animatii, fiecare aplicatie este diferita - prin urmare monitoarele Fujitsu sunt proiectate sa ofere o experienta vizuala inedita de cea mai inalta calitate fara compromisuri.

Afisajele Fujitsu sunt proiectate, construite si testate in Germania. Multumita celor mai recente tehnologii si al consistentei componentelor, monitoarele beneficiaza de toate avantajele unei tehnologii de construire fara precedent din punct de vedere al calitatii, reflectand experinta de peste 25 de ani al inginerilor Fujitsu.

Tehnologia de fabricatie fara mercur a LED-urilor, managementul automat al consumului de energie electrica si unghiurile de vizualizare permit afisarea unor imagini vivide si culori uniforme pe intreaga suprafata a ecranului.

Monitor 22 inch LED, Fujitsu B22W-7, White, 3 Ani Garantie

DISPLAY
Model B22W-7
Diagonala 22 inch
Rata de refresh 60 Hz
Timp de raspuns 5 ms
Rezolutie 1680 x 1050
Consum 27 W


Fujitsu B24W-7 este un monitor profesional de înaltă performanță, creat pentru a satisface cerințele utilizatorilor din mediile de lucru exigente. Cu un ecran LCD LED de 24 de inci, acest monitor oferă o rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), care asigură imagini clare și detaliate pentru o experiență vizuală deosebită.
Cu un design ergonomic și funcționalitate flexibilă, Fujitsu B24W-7 este ideal pentru utilizatorii care petrec mult timp în fața ecranului. Monitorul este echipat cu funcții de ajustare a înclinării, rotirii, înălțimii și pivotării, permițând utilizatorilor să-și regleze poziția ecranului pentru a se potrivi confortabil cu preferințele lor individuale și pentru a reduce oboseala în timpul utilizării îndelungate.
monitor este echipat cu diverse porturi de conectivitate, inclusiv HDMI, DisplayPort și USB, pentru a permite utilizatorilor să îl conecteze la o varietate de dispozitive periferice și să își extindă capacitățile de lucru.
VEZI DETALII COMPLETE Monitor 24 inch LED, Fujitsu B24W-7, White, 3 Ani Garantie

VEZI ALTE MODELE DE MONITOARE! 

Articol realizat ca afiliat CITGRUP!

Va invit sa urmariti si pagina de facebook dedicata Smartinsert!

Comentarii

Postări populare